Rulada cu pui si carnati proaspeti
Ideala pentru o iesire la iarba verde sau pentru pachetelul zilnic.
Aluat fraged:
bucatele de carnati proaspeti (ori de care aveti...)
Se ruleaza destul de strans si se pun in tavi de cozonac tapetate cu hartie de copt.
Se cresteaza putin aluatul si se ung ruladele cu galbenus de ou
Se coc la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
Se portioneaza reci:
Niko
Aluat fraged:
- o cana apa
- 1/4 cana ulei
- un praf sare
- un varf cutit bicarbonat de sodiu sau praf de copt
- 2 galbenuse ou
- faina cat cuprinde
Se framanta toate pana rezulta un aluat elastic ce nu se mai lipeste de mana. Se taie in doua bucati si fiecare bucata se intinde cu sucitorul. Se umple apoi cu suvite din piept de pui trecute printr-un amestec de sare, piper si boia dulce de ardei si
Se umple apoi cu suvite din piept de pui trecute printr-un amestec de sare, piper si boia dulce de ardei si
Se umple apoi cu suvite din piept de pui trecute printr-un amestec de sare, piper si boia dulce de ardei si
bucatele de carnati proaspeti (ori de care aveti...)
Se ruleaza destul de strans si se pun in tavi de cozonac tapetate cu hartie de copt.
Se cresteaza putin aluatul si se ung ruladele cu galbenus de ou
Se coc la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
Se portioneaza reci:
Niko
Comentarii
Trimiteți un comentariu