Ciorba de perisoare - dietetica

 Paradoxal, am observat ca ma simt relaxata in fata unui cos cu legume;))
  •  le-am privit lung inainte de a le fotografia...
  • apoi le-am spalat, le-am tocat, le-am calit foarte usor in ulei de floarea-soarelui: 
  • carnea de vitel am lasat-o cateva ore in apa rece
  • apoi am macinat-o
  • am stins legumele calite cu apa calda (aici ar fi trebuit sa folosesc zeama de oase)
  • dupa ce legumele s-au inmuiat am  adaugat perisoarele formate din carne tocata, sarata si piperata (fara ou, paine inmuiata, orez, etc ) dar aici am folosit un truc: am pus intr-un vas apa si otet in parti egale si mi-am inmuiat mainile in acest amestec pentru fiecare perisoara formata (in felul acesta n-au crapat in timpul fierberii)
  • dupa ce au fiert si perisoarele am adaugat zeama de lamaie (mi-a lipsit borsul de putina) si bulion de casa facut de mama mea din rosii de gradina dulci si carnoase:

am dres ciorba cu marar si am servit-o cu mare pofta:
 

Comentarii

  1. Vad ca pui numai ce comentarii iti convin draguta. sau nu pui deloc! Asta i lasitate

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai dietetica nu i asta cu legumele toate calite in ulei!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau si imi cer sincere scuze pt rautatile spuse de mine. Nu am dreptul sa calc eu cu bocancii plini de noroi in casa cuiva sau in viata cuiva. Nu sunt nimeni sa fac asta; sunt un om de calitate dar putin rea cateodata. Nu ma judeca gresit. Citatul pus de tine despre animale este uluitor si ma face sa te apreciez foarte mult, fiind si eu o mare iubitoare de animale. Te rog inca odata sa mi accepti scuzele. Ana

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare