Negresa cu mure
- - 2 pahare si jumatate de zahar (pahar de 250 ml)
- - un pahar de lapte
- - 3 linguri cu varf de cacao
- - 200g de unt
- - un pahar si jumatate de faina
- - 5 oua
- - un plic de zahar vanilat
- - un praf de copt
Modul de preparare il gasiti la Teo.
Nota personala:
In loc de glazura de ciocolata am adaugat mure amestecate cu smantana indulcita iar blatul l-am insiropat in felul clasic cu sirop de zahar ars si zeama de lamaie.
Delicioasa! Am pregatit-o si cu visine si mi-a placut chiar mai mult.
Vad ca ai ceva cu mine si mi-ai pus gand rau....hahahahahahaaa....asta e alta postare dementiala....sincer , arata demential prajitura ta...ca sa nu mai zic ca am balit instant uitandu-ma la poze...Miko , m-ai omorat! :D
RăspundețiȘtergereDeja imi ploua in gura! Negresele sunt preferatele mele, iar cu genul asta de prajiturica m-ai lovit foarte tare!:) Permite-mi sa ma alatur si eu blogului tau ca sa te urmaresc indeaproape. Treci si pe la mine daca iti face placere. O zi buna iti doresc!
RăspundețiȘtergere