Maioneza de avocado - de post si Tudor Gheorghe
Ingrediente:
- -un fruct avocado bine copt
- - zeama de la o jumatate lamaie
- - sare, piper(proaspat macinat)
- - o cescuta ulei de floarea-soarelui
MDP:
Eu am folosit mixerul de la Zepter. Am pasat fructul, l-am condimentat, l-am amestecat cu zeama de lamaie (pentru a impiedica oxidarea maionezei) si am adaugat uleiul in fir subtire. A fost gata in cateva secunde.
Foarte gustoasa!
Am dus-o in balcon pentru imortalizare
si apoi am pus-o in frigider pentru cca o jumatate de ora. Am folosit-o pentru o salata minunata din legume(telina, ceapa, morcov si pastarnac) fierte si taiate cuburi.
Ati observat desigur ca am imbracat blogul de sarbatoare. Adevarul e ca abia astept sa ninga asa ca astazi am ales cea mai emotionanta melodie de pe albumul Iarna Simfonic: Sufletele fostilor zidari
Comentarii
Trimiteți un comentariu