Tarta Tatin cu mere si piersici
inspirata de Jamie, bucatarul meu favorit
dar pregatita cu mici modificari impuse de circumstantele de moment:
am folosit zahar vanilat in loc de vanilie pastaie
am folosit un cabernet autentic in loc de cognac
pentru aluat am folosit un pachet foietaj din comert pe care l-am portionat si abia apoi l-am adaugat peste fructe
fructele le-am feliat inainte de a le carameliza
in loc de tigaie am folosit o tava dreptunghiulara teflonata
Delicioasa!
Niko
dar pregatita cu mici modificari impuse de circumstantele de moment:
am folosit zahar vanilat in loc de vanilie pastaie
am folosit un cabernet autentic in loc de cognac
pentru aluat am folosit un pachet foietaj din comert pe care l-am portionat si abia apoi l-am adaugat peste fructe
fructele le-am feliat inainte de a le carameliza
in loc de tigaie am folosit o tava dreptunghiulara teflonata
Delicioasa!
Niko
Comentarii
Trimiteți un comentariu