Prajitura cu visine si mac
La multi ani de DRAGOBETE!!!
Va ofer un dulce virtual pentru aceasta minunata zi...
Se face un pandispan din 5 oua, 5 linguri cu varf zahar, 4 linguri apa, 4 linguri ulei, 6 linguri faina, un praf de copt, un praf sare si 2-3 linguri mac. Stiti deja cum se procedeaza: se separa ouale, se amesteca galbenusurile cu apa si uleiul, apoi cu ingredientele uscate. Albusurile se bat spuma cu zaharul si se inglobeaza compozitiei de galbenusuri. Pentru un plus de savoare si un gusr racoritor puteti adauga fructe din conelator (eu am ales visine).
Se coace prajitura in tava tapetata cu hartie de copt pana trece testul scobitorii. Eu am lasat focul ceva mai puternic si prajitura mea s-a parlit mai mult decat trebuia. Voi sa lasati focul la mediu. Prajitura se portioneaza dupa ce s-a racit.
sau se face pandispanul fara mac (cu fructe de mai multe feluri)
Niko
Comentarii
Trimiteți un comentariu