Retrospectiva 2015 – Prieteni necuvantatori

Mă bucură nespus faptul că s-a întâmplat ca Betty să ajungă în casa noastră, să fie prietena noastră și implicit a lui Radu (zis Boro de la Boroboata). Betty îi daruiește lui Radu inca de când era bebeluș un soi de fericire pe care noi nu știm sau nu putem să i-l dăruim.
S-a format între ei o legatura extraordinara care pe noi ne uimește sau ne amuză, după caz. Relația lor zilnică e o permanentă împletire de mângâieri, duioșie, trânte, călărie (firește, Radu e călărețul), bătăi chiar, după care din nou iubire, e.t.c. Ce mă uimește cel mai tare e ca împarte cu ea frățește mâncarea cea mai bună și când spun cea mai bună mă refer la mâncarea pe care el o mănâncă cu plăcere. De multe ori face asta chiar dacă noi îl certam.
Mă bucură deci faptul ca Radu crește lîngă Betty, că e fericit și că iubește deja animăluțele. In 2015 am avut o mulțime de prieteni necuvântători, aceștia sunt doar o parte

Comentarii

  1. Slotty Vegas | Casino - DRMCD
    Slotty Vegas offers a wide 익산 출장마사지 range of games, from slot 제주 출장안마 machines to video poker. The site 충청북도 출장마사지 has several 의정부 출장마사지 jackpots and the biggest payout in the 강원도 출장마사지 business.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare