Pizza de casa
Aluat :
Aluatul se intinde cu mana in tava tapetata cu faina, se unge cu sucul de rosii, se condimenteaza si se distribuie uniform pe toata suprafata bucatile de salam ,cirnat, ceapa si maslinele. In final se acopera totul cu cascaval dat pe razatoare (sau taiat cuburi pentru ca oricum se topeste la copt) si se pune tava in cuptor la temperatura mare pentru aproximativ 15 minute.
Are un gust deosebit(aici contribuie si calitatea ingredientelor)
Si un aspect imbietor :
- 1 cana lapte
- 1 lingurita bicarbonat
- 1-2 linguri ulei de masline
- 2 oua intregi
- faina cit cuprinde
- suc de rosii
- carnati de casa taiati cuburi
- salam "Victoria" taiat si el cubulete
- ceapa taiata rondele
- masline
- condimente : piper, coriandru, cimbru si neaparat busuioc
Aluatul se intinde cu mana in tava tapetata cu faina, se unge cu sucul de rosii, se condimenteaza si se distribuie uniform pe toata suprafata bucatile de salam ,cirnat, ceapa si maslinele. In final se acopera totul cu cascaval dat pe razatoare (sau taiat cuburi pentru ca oricum se topeste la copt) si se pune tava in cuptor la temperatura mare pentru aproximativ 15 minute.
Are un gust deosebit(aici contribuie si calitatea ingredientelor)
Si un aspect imbietor :
Comentarii
Trimiteți un comentariu