Peste pane

DSCF0111 copy


Pestele se taie in bucati potrivit de mari si se condimenteaza usor cu sare si piper alb:
DSCF0085 copy

Se trec apoi bucatile de peste prin gris:
DSCF0092 copy

Si se prajesc in ulei de palmier:
DSCF0090 copy

Acesta este uleiul de palmier despre care vorbea si Natalia aici:
DSCF0105 copy


In ulei de palmier pestele se rumeneste foarte bine. E crocant la suprafata si foarte gustos. In plus acest ulei "minune"nu are colesterol.
Pestele se serveste cu multa lamaie, patrunjel proaspat si paine prajita:
DSCF0109 copy

Painea se taie felii, se prajeste si se freaca o parte a fiecarei felii cu cate un catel de usturoi:
DSCF0100 copy

Pofta buna!

Comentarii

  1. Vai Irina, imi pare rau.... Am postat retetele pe baza de peste tocmai pentru zilele cu deslegare.
    Promit sa ma revansez maine cu o "Salata de cruditati-desert"

    RăspundețiȘtergere
  2. of, pana ajung eu la hipermarket mai e! (unul din putinele dezavantaje ale vietii la tara :) ) Cel mai apropiat oras este Fagarasul, dar aici nu exista decat un Plus...

    RăspundețiȘtergere
  3. minunate retetele cu peste,noi incercam sa mancam cat mai des.
    nu am incercat sa-l fac prin gris dar e o idee buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Irina, o sa incerc la Carrefour atunci, imi este mai la indemana cand merg in Brasov.
    Puteti sa imi spuneti si cam cat costa, in caz ca nu ajung eu si rog pe cineva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine si cred ca si gustul e pe masura.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare