Peste pane
Pestele se taie in bucati potrivit de mari si se condimenteaza usor cu sare si piper alb:
Se trec apoi bucatile de peste prin gris:
Si se prajesc in ulei de palmier:
Acesta este uleiul de palmier despre care vorbea si Natalia aici:
In ulei de palmier pestele se rumeneste foarte bine. E crocant la suprafata si foarte gustos. In plus acest ulei "minune"nu are colesterol.
Pestele se serveste cu multa lamaie, patrunjel proaspat si paine prajita:
Painea se taie felii, se prajeste si se freaca o parte a fiecarei felii cu cate un catel de usturoi:
Pofta buna!
Pestele se serveste cu multa lamaie, patrunjel proaspat si paine prajita:
Painea se taie felii, se prajeste si se freaca o parte a fiecarei felii cu cate un catel de usturoi:
Vai Irina, imi pare rau.... Am postat retetele pe baza de peste tocmai pentru zilele cu deslegare.
RăspundețiȘtergerePromit sa ma revansez maine cu o "Salata de cruditati-desert"
of, pana ajung eu la hipermarket mai e! (unul din putinele dezavantaje ale vietii la tara :) ) Cel mai apropiat oras este Fagarasul, dar aici nu exista decat un Plus...
RăspundețiȘtergereminunate retetele cu peste,noi incercam sa mancam cat mai des.
RăspundețiȘtergerenu am incercat sa-l fac prin gris dar e o idee buna!
Multumesc, Irina, o sa incerc la Carrefour atunci, imi este mai la indemana cand merg in Brasov.
RăspundețiȘtergerePuteti sa imi spuneti si cam cat costa, in caz ca nu ajung eu si rog pe cineva?
Arata foarte bine si cred ca si gustul e pe masura.
RăspundețiȘtergere