Piept de pui cu mult susan

Cand am spus ca iubesc susanul n-am glumit deloc! Ca dovada ca am pregatit acest delicios piept de pui si l-am devorat fara sa respir...
Ingrediente:
  • 2 bucati piept de pui (dezosat si fara piele)
  • sare, piper
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • muult susan

Mod de preparare:
Se portioneaza pieptul de pui si se condimenteaza usor cu sare si piper. Se incinde uleiul intr-o tigaie. Bucatile de piept de trec prin faina, prin ou (care a fost bine batut cu furculita) si apoi prin susan. Se prajesc pana devin aurii:
Se servesc cu garnitura (de fasole verde cu suc de rosii in cazul nostru):
Pofta buna!



 

Comentarii

  1. Foarte gustos.Fasolea pastai cu rosii(si usturoi)este printre preferatele mele.Iar daca mai are si pieptul acela cu susan...........yammyyyyyyy!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte gustos.Fasolea pastai cu rosii(si usturoi)este printre preferatele mele.Iar daca mai are si pieptul acela cu susan...........yammyyyyyyy!!

    RăspundețiȘtergere
  3. David Octavian,
    din asa o gradina minunata cum aveti voi cred si eu ca ar iesi o garnitura de fasole delicioasa...
    Te-am trecut in blogroll pentru a te vizita mai des.
    Te pup si te mai astept in vizita,

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare