Piept de pui cu mult susan
Cand am spus ca iubesc susanul n-am glumit deloc! Ca dovada ca am pregatit acest delicios piept de pui si l-am devorat fara sa respir...
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se portioneaza pieptul de pui si se condimenteaza usor cu sare si piper. Se incinde uleiul intr-o tigaie. Bucatile de piept de trec prin faina, prin ou (care a fost bine batut cu furculita) si apoi prin susan. Se prajesc pana devin aurii:
Se servesc cu garnitura (de fasole verde cu suc de rosii in cazul nostru):
Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui (dezosat si fara piele)
- sare, piper
- 2 linguri faina
- 1 ou
- muult susan
Mod de preparare:
Se portioneaza pieptul de pui si se condimenteaza usor cu sare si piper. Se incinde uleiul intr-o tigaie. Bucatile de piept de trec prin faina, prin ou (care a fost bine batut cu furculita) si apoi prin susan. Se prajesc pana devin aurii:
Se servesc cu garnitura (de fasole verde cu suc de rosii in cazul nostru):
Foarte gustos.Fasolea pastai cu rosii(si usturoi)este printre preferatele mele.Iar daca mai are si pieptul acela cu susan...........yammyyyyyyy!!
RăspundețiȘtergereFoarte gustos.Fasolea pastai cu rosii(si usturoi)este printre preferatele mele.Iar daca mai are si pieptul acela cu susan...........yammyyyyyyy!!
RăspundețiȘtergereDavid Octavian,
RăspundețiȘtergeredin asa o gradina minunata cum aveti voi cred si eu ca ar iesi o garnitura de fasole delicioasa...
Te-am trecut in blogroll pentru a te vizita mai des.
Te pup si te mai astept in vizita,