Ficatei de pui la capac


Nimic spectaculos in prepararea lor... singura conditie pentru o reusita sigura este marinarea ficateilor in lapte dulce pentru o jumatate de ora inainte de a fi pusi la prajit in ulei incins.
Usturoiul nu trebuie sa lipseasca.

O minune!

Comentarii

  1. Eu unde eram si ce faceam cand tu preparai asa bunaciuni?:)))Mi-ai facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Care sete scopul marinarii in lapte? Carnita de vacuta se prepara f.usor daca este tinuta in lapte, dar de ficatei nu stiam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Niko,hai pe la mine dupa premii!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana, multumesc pentru premii! Trec sa le ridic.

    Alina, ficatelul marinat in lapte e mult mai gustos si mi se pare ca la prajit nici nu mai sare uleiul atat de tare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare