Placinta cu branza si spanac
O placinta de primavara usoara si gustoasa!
Ingrediente (pentru o tava ceva mai mare - eu am folosit tava de friptura)
MDP:
Ingrediente (pentru o tava ceva mai mare - eu am folosit tava de friptura)
- - 1 pachet paste
- - cateva fire de ceapa verde
- - 1/2 kg branza telemea
- - cateva ciuperci (sau mai multe, depinde de gustul fiecaruia)
- - 1/2 kg spanac (eu am folosit spanac congelat din comert)
- - 4 oua
- - ulei sau unt
MDP:
Se fierb pastele. Se caleste in ulei ceapa taiata rondele. Se adauga peste ceapa ciupercile tocate.Dupa ce ciupercile si ceapa s-au inmuiat se adauga spanacul bine scurs. Se caleste si acesta si apoi se adauga branza taiata cuburi. Dupa ce se topeste si branza se lasa amestecul sa se racoreasca putin si apoi se amesteca cu pastele. Se bat bine cele patru oua si se rastoarna peste paste. Se pune tava la cuptor la foc portivit timp de 20 minute.Se portioneaza rece si se serveste.
Comentarii
Trimiteți un comentariu