Salau cu usturoi
In ultima vreme mancam tot mai mult peste.
Salaul e un peste rapitor, cu carnea alba si tare. Solzii sunt micuti si se curata usor, nici oase nu are prea multe. La pescaria din cartier l-am gasit congelat (si eviscerat) la pretul de 9 lei/kg.
Asadar
am curatat pestele, l-am condimentat simplu cu sare si piper, l-am stropit bine cu ulei si l-am varat in cuptor. L-am mai intors in tava de cateva ori si l-am mai stropit cu sosul format. Dupa ce s-a patruns bine l-am servit cu un mujdei facut din usturoi verde, busuioc proaspat, zeama de lamaie, un strop de ulei , condimente si o extraportie de lamaie verde:
Niko
Tu la orele astea din noapte faci pofta la lume?!Nu de alta,dar tare imi place pestele si la cum arata....ma duc sa mananc ceva.Pupici.Cand mai ajungi la Valcea,sa dai de stire(daca-ti face placere si ai timp).
RăspundețiȘtergere