Aperitive cu rosii
Am vrut sa ii impresionez pe invitati cu oua- ciuperci, un preparat simplu si gustos: pe un pat de salata verde se aseaza oua umplute cu salata 'a la rousse' (oua care au fost fierte in prealabil) iar peste fiecare ou se aseaza cate o jumatate de rosie imitand ciuperca. Am fiert ouale, le-am taiat o baza pentru a sta vertical (va amintiti de oul lui Columb) dar pentru ca rosiile mele erau crescute la bec n-am reusit sub nici o forma sa le fac sa stea precum palariile asa ca a trebuit sa improvizez. Am taiat ouale in jumatati si am umplut rosiile cu jumatati de ou, am garnisit cu masline si am presarat deasupra cascaval ras:
Si din acelasi motiv (mi-am promis sa nu mai cumpar rosii din import niciodata!!!!!) sandvisurile astea erau atat de grele incat tava din aluminiu flamba asa ca le-am asezat in pozitie orizontala si le-am spritat cu maioneza peste care din nou am presarat cascaval ras:
Le-am servit alaturi de ridichi de luna si ceapa verde prinsa in inele de ceapa uscata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu