Bile de branza
Reteta de la aseeasi inegalabila Laura Sava cu putine modificari: in loc de somon afumat am pus macrou afumat si n-am mai adaugat ceapa verde
Ingrediente:
Branza se framanta, pestele se desface de piele si oase si se marunteste si el. Se adauga peste branza, se condimenteaza totul si se lasa la rece. Dupa o jumatate de ora (atat l-am lasat eu) am format cu mana umeda bilute pentru aperitiv si le-am servit langa maslinute si bulete de cascaval:
Au fost incredibil de gustoase si satioase!
Ingrediente:
- branza dulce (eu am folosit cam 500g)
- un trunchi de macrou afumat
- sare, piper alb
- ceapa verde (sau nu)
Branza se framanta, pestele se desface de piele si oase si se marunteste si el. Se adauga peste branza, se condimenteaza totul si se lasa la rece. Dupa o jumatate de ora (atat l-am lasat eu) am format cu mana umeda bilute pentru aperitiv si le-am servit langa maslinute si bulete de cascaval:
Au fost incredibil de gustoase si satioase!
Comentarii
Trimiteți un comentariu