Castraveti la sare
Castravetii in saramura au o alta aroma decat cei conservati in otet. Cu acestia se poate face iarna o mancare grozava iar saramura cu gust de castraveti se poate folosi pentru a acri ciorbele.
Se aleg castraveti cu coaja tare, se spala:
Li se taie capetele si se pun in borcane cu multe ramurele de marar, cimbru si solutie de sare (la un litru apa se pun 1 si jumatate linguri sare grunjoasa):
Se capacesc borcanele si se transfera in pivnita/camara.
Nu te supara, te rog mult de tot sa ma stergi din lista ta de bloguri.Ma poti urmari, dar nu doresc sa fiu in lista Mersi mult
RăspundețiȘtergereiamiii...sunt preferatii mei!
RăspundețiȘtergereProblema e ca in wordpress apare in menu mereu fiecare comentariu , postare de la tine si am mereu full, nu numai de la tine. Multumesc pt intelegere.PS am sa sterg si aceste 2 comentarii de la mine
RăspundețiȘtergereAm urmat reteta ta, au iesit o minunatie de castraveti, abia ce am inceput borcanul.Multumim pentru reteta!!!
RăspundețiȘtergere