Varza dulce, pastrama, mamaliga si branza de burduf

O insiruire careia nimeni nu-i poate rezista...
 Am ales o varza uriasa din care n-am folosit pentru mancare decat jumatate (aproximativ 2 kg)
Am maruntit o bucata de pastrama si am pus-o la prajit. Cand s-a rumenit am adaugat legume tocate (ceapa, ardei) si condiment:
Dupa ce s-au calit legumele am adaugat varza tocata (treptat):

Cand varza s-a inmuiat am adaugat apa calda si am lasat sa fiarba. Ideal aici ar fi fost un pahar de vin, asa cum am procedat la rata pe varza

Pentru mamaliga am folosit malai grisat de la magazin, apa si doar un strop de sare. Am lasat la fiert mamaliga si cand a fost aproape gata am adaugat in ea un bot de branza de burduf (dupa mine cea mai gustoasa branza sarata):






Si chiar nu vreau sa va spun cat a fost de gustoasa mancarea asta pentru ca deja mi-e pofta...

Comentarii

  1. Ce-mi faci.....mama mia....si mai pui si poze cu desertul cu mure...vai steaua mea! Bestial arata toate!
    Weekend frumos sa aveti!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare