Gogosi cu sote de mazare
Ingrediente :
Dar vreti sa va spun ceva ? Tot efortul meu a fost zadarnic pentru ca aceasta tava s-a rasturnat in timpul transportului cu masina si nimeni nu a apucat sa guste macar ......
(reteta postata in aprilie 2008)
- aluat pentru coji de ecler
- 2 sfecle rosii de marime medie
- 1/2 kg mazare congelata
- sare, piper, 1 lingurita mustar si 1 lingurita smantana
Aluatul se pune cu ajutorul spritului in forma de gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Mazarea se trage in unt cateva minute apoi se asezoneaza cu sare, piper, mustar si smantana. Se mai lasa pe foc cateva minute. Sfecla se fierbe in apa putin sarata si apoi se taie cu ajutorul unei razatoare in fasii subtiri care se stropesc cu zeama de lamaie. Se taie gogosile in doua, se aseaza la mijlocul fiecareia o felie de sfecla si o lingurita de mazare. Eu pentru efect am mai asezat pe fiecare capacel o fasie foarte subtire de sfecla.
Dar vreti sa va spun ceva ? Tot efortul meu a fost zadarnic pentru ca aceasta tava s-a rasturnat in timpul transportului cu masina si nimeni nu a apucat sa guste macar ......
Comentarii
Trimiteți un comentariu