Vitel vietnamez
Va prezint mai jos o reteta pur si simplu minunata. Pentru cei care tin post reteta se poate modifica foarte usor prin inlocuirea carnii cu ciuperci.
Se maruntesc intr-un mojar 2 ardei iuti curatati se seminte si tocati, impreuna cu 1 lingurita de ghimbir ras si 2 catei de usturoi tocati. Se obtine o pasta fina care se prajeste in 2 linguri ulei, se adauga 800 g carne de vita taiata cuburi si se prajeste.
Se adauga coaja rasa de la 1/2 lamaie, piper negru macinat, scortisoara, coriandru macinat, 4 cepe taiate in sferturi si 250 g morcovi taiati jumatati. Se adauga putina apa si se lasa sa fiarba inabusit o ora. In final se adauga busuioc tocat.
Un deliciu !
L-am servit alaturi de orez fiert in apa putin sarata.
Se adauga coaja rasa de la 1/2 lamaie, piper negru macinat, scortisoara, coriandru macinat, 4 cepe taiate in sferturi si 250 g morcovi taiati jumatati. Se adauga putina apa si se lasa sa fiarba inabusit o ora. In final se adauga busuioc tocat.
Un deliciu !
L-am servit alaturi de orez fiert in apa putin sarata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu