Budinca de taietei cu branza de oaie
Reteta postata in august 2008
Noua ne place foarte mult branza de oaie si pentru ca in perioada asta branza se gaseste din belsug am facut un stoc impresionant.
Ingrediente :
* 250 g taietei
* 400 g branza de oaie
* 2 oua
* 4 linguri de zahar
* 100 g stafide
* un praf sare
* "o nuca" de unt
Mod de preparare :
Taieteii se fierb in multa apa. Dupa ce s-au fiert se amesteca cu branza sfaramata, zaharul, galbenusurile, stafidele si in final cu albusurile care au fost batute spuma cu un praf de sare. Se tapeteaza o tava cu grasime, se aseaza amestecul si se unge la suprafata cu unt.Se coace budinca la foc mediu pana ce devine aurie.
Noua ne place foarte mult branza de oaie si pentru ca in perioada asta branza se gaseste din belsug am facut un stoc impresionant.
Ingrediente :
* 250 g taietei
* 400 g branza de oaie
* 2 oua
* 4 linguri de zahar
* 100 g stafide
* un praf sare
* "o nuca" de unt
Mod de preparare :
Taieteii se fierb in multa apa. Dupa ce s-au fiert se amesteca cu branza sfaramata, zaharul, galbenusurile, stafidele si in final cu albusurile care au fost batute spuma cu un praf de sare. Se tapeteaza o tava cu grasime, se aseaza amestecul si se unge la suprafata cu unt.Se coace budinca la foc mediu pana ce devine aurie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu