Parjoale moldovenesti
Ingrediente :
se formeaza parjoale de dimensiunea unei manute de copil :
se trec prin pesmet si se prajesc in ulei :
se servesc cu piure de cartofi sau fasole, spanac, mazare sau cu sote de legume
- 500 g carne tocata
- 100 g ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- 100 g franzela inmuiata in lapte
- o legatura marar proaspat
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 2 oua
- 200 g pesmet
- ulei pentru prajit
Carnea tocata se amesteca cu legumele rase, painea inmuiata in lapte si bine stoarsa, mararul tocat, ceapa si usturoiul taiate foarte fin :
se amesteca totul si se condimenteaza dupa gust:se formeaza parjoale de dimensiunea unei manute de copil :
se trec prin pesmet si se prajesc in ulei :
se servesc cu piure de cartofi sau fasole, spanac, mazare sau cu sote de legume
Comentarii
Trimiteți un comentariu