Fudulii de porc la tigaie
De ceva vreme la macelaria noastra vedeam in vitrina fudulii de porc. De fiecare data cand intram in magazin ma gandeam sa cumpar cateva si de fiecare data aveam retineri.
Pana la urma (la indemnul sotului meu cum ca sunt o minune, ca-s gustoase, etc) mi-am luat inima in dinti si am luat 1 kg (cred).
Le-am fotografiat:Pana la urma (la indemnul sotului meu cum ca sunt o minune, ca-s gustoase, etc) mi-am luat inima in dinti si am luat 1 kg (cred).
apoi le-am fiert in apa multa si usor sarata dupa care le-am portionat:
si le-am prajit. Le-am servit cu garnitura de cartofi prajiti si nu mai tin minte ce salata...
N-au fost rele la gust dar nici prea grozave (asta poate si datorita faptului ca fusesera ale unor poci intens furajati in cine-stie-ce-ferma.
Niko,si pe mine ma tot tenta sa cumpar si , in special , fudulii de curcan...se gasesc la greu la Timisoara.Insa nu stiu cum sa le prepar...cred ca prajite n-as vrea sa fac , insa faptul ca le-ai fiert imi pune mintea la imaginat...:)
RăspundețiȘtergereS-ar putea ca intre timp sa fi aflat si tu ce iti voi spune:
RăspundețiȘtergeredupa spalare trebuiau curatate adica indepartate membranele fuduliilor.
Oricum este prea tarziu. Sa va fie de bine!
se curata de pielite,se taie si se pun la frigider 1 ora intr-un vas cu apa si putin otet,se prajesc in ulei incins.
RăspundețiȘtergereau fost ca limba de vaca pentru ca le-ai fiert
RăspundețiȘtergerese curata de pielita prin taierea membranei lucioase,se spala bine ,se taie in doua si se pun inru-un vas cu apa si otet la frigider 1 ora dupa care se scurg si se frig pina dispare apa-la sfirsit se adauga usturoi
RăspundețiȘtergereeu acuma o sa fac la gratar sper sa iasa bune daca nu ies o sa beau de ciuda 5 beri
RăspundețiȘtergereStimata doamna , Imi pare rau ca trebuie sa va critic dar dumneavoastra ati gresit rau de tot.In primul rand nu ati curatit sau cum spunea stimatul Radu Anton Roman nu le-ati "grijit". Ceea ce ati facut domnia voastra este ca si cand ati dori sa faceti ciorba de pasare si ati pune gaina cu fulgi si mate la fiert in oala si apoi va plangeti ca nu este ciorba buna
RăspundețiȘtergere