Grisine
Reteta postata in mai 2008

Mai multe articole despre componenta diverselor produse din comert sint aici
Pentru grisine reteta este foarte simpla : se amesteca 500 g faina cu 15 g drojdie, 1 lingurita sare (eu am pus mai putina), 1 lingurita zahar,250g apa (o cana), 50 g ulei de palmier si o mana de seminte de susan. Se amesteca toate foarte bine si se lasa aluatul la dospit pentru o ora.
Eu am pus in tava de la aragaz hartie de copt si am modelat aluatul direct pe ea. L-am taiat cu ajutorul cutitului ondulat, am uns grisinele cu ou si le-am presarat cu seminte de floarea-soarelui. Le-am lasat in cuptor pana s-au rumenit bine.
Foarte gustoase ! O sa pregatesc o cantitate dubla pentru concediu !
Fiecare moment al zilei este important. Dimineata aduce SPERANTA. Dupa amiaza aduce CREDINTA. Seara aduce DRAGOSTEA. Noaptea aduce ODIHNA, Iti doresc sa ai parte de toate acestea astazi in noul AN. LA Multi Ani 2010 !
RăspundețiȘtergereBucataria-Paradis, iti multumesc pentru frumoasa urare.
RăspundețiȘtergereTe pup si iti doresc spor in toate!
Ooo, ce dulci sunt pupiceii asta geaninosi...
Mononoke sa ne traiesti si sa in incanti si in noul an asa cum numai tu stii!